|
Altera Pars
|
 |
« Ответ #555 : 6 Марта 2010, 21:15:37 » |
|
Altera Pars, it`s so sweet))) I mean my phrase from fanfic in your profile here))
Hello)) Jap, this frase is demotivating me  ) arithmetic progression and the decision of triangles Omg, it's too fun for me)) I've had a good teacher) So.. Was Chris in the concert?
Do you mean about concert in Moscow or..? As for my information he is in USA now.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forever now
|
 |
« Ответ #556 : 6 Марта 2010, 21:59:02 » |
|
Hi!))How are you? Perfect) Hello)) Jap, this frase is demotivating me  ) It`s nice)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Black Angel
Я просто могу созерцать...(
PA

Офлайн
Чего можно ждать от того,чего нельзя созерцать?
|
 |
« Ответ #557 : 7 Марта 2010, 10:09:04 » |
|
Do you mean about concert in Moscow or..? Yes,I do. I asked about concert in Moscow. Do you know something about Chris? Will he go to Moscow or he not want go to here? This is Important for me. 
|
|
|
|
|
|
"Жизнь - это игра со своими правилами,где не соблюдения их,ведет к выбыванию из нее" "В течение жизни,трудно остаться верным своим принципам" "Опустившиеся руки - не покорившиеся"
|
|
|
|
|
Black Angel
PA

Офлайн
|
 |
« Ответ #559 : 7 Марта 2010, 11:20:32 » |
|
I know he's in USA now and he wants to restart study in University Oh, to restart study....Well...It is good  ..Probably he will not goes to Moscow and this is sad 
|
|
|
|
|
|
"Жизнь - это игра со своими правилами,где не соблюдения их,ведет к выбыванию из нее" "В течение жизни,трудно остаться верным своим принципам" "Опустившиеся руки - не покорившиеся"
|
|
|
|
Altera Pars
|
 |
« Ответ #560 : 9 Марта 2010, 21:51:04 » |
|
Oh, to restart study....Well...It is good  ..Probably he will not goes to Moscow and this is sad  I think he won't have any time for this trip.. And where will he stay? Hotel is not cheap now..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Black Angel
PA

Офлайн
|
 |
« Ответ #561 : 10 Марта 2010, 06:06:26 » |
|
Hotel is not cheap now..  ?? I don`t anderstand you. Can you explain about Hotel to me? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
{Panika}
Moderator
PANIK

Офлайн
настя скачала фотошоп
|
 |
« Ответ #562 : 10 Марта 2010, 12:55:26 » |
|
Nastya just said that living in a hotel takes a lot of money 
|
|
|
|
|
|
Когда тебе грустно, купи дюжину роз и встань перед зеркалом. Будешь смотреть на тринадцать самых прекрасных в мире вещей. (с) Майк Шинода
|
|
|
Black Angel
PA

Офлайн
|
 |
« Ответ #563 : 10 Марта 2010, 13:02:19 » |
|
Nastya just said that living in a hotel takes a lot of money Oh, I understand
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Altera Pars
|
 |
« Ответ #564 : 10 Марта 2010, 18:21:38 » |
|
Did me wrote with mistake? Sorry 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
{Panika}
Moderator
PANIK

Офлайн
настя скачала фотошоп
|
 |
« Ответ #565 : 11 Марта 2010, 10:42:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
Когда тебе грустно, купи дюжину роз и встань перед зеркалом. Будешь смотреть на тринадцать самых прекрасных в мире вещей. (с) Майк Шинода
|
|
|
|
Altera Pars
|
 |
« Ответ #566 : 11 Марта 2010, 18:30:41 » |
|
Hahah, you know me))) Sometimes I have inattention  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Black Angel
PA

Офлайн
|
 |
« Ответ #567 : 11 Марта 2010, 18:49:17 » |
|
Hello everyone!!!!How are you? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Altera Pars
|
 |
« Ответ #568 : 11 Марта 2010, 18:49:55 » |
|
Hello)) As for me so English is everywhere))) How are you?)
All is fine)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Black Angel
PA

Офлайн
|
 |
« Ответ #569 : 11 Марта 2010, 19:02:19 » |
|
I fine too. What do you doing now? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|